Η TravelStaytion, μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στον κλάδο ενοικίασης ακινήτων παγκοσμίως ορίζει αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την περιοχή της Κρήτης την Enorme Hotels & Villas.
Η TravelStaytion, με έδρα το Λονδίνο, ειδικεύεται για περισσότερα από 10 χρόνια, σε κατοικίες διακοπών, δίνοντας την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές ακινήτων να προσφέρουν εξαιρετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους ενώ οι επισκέπτες μπορούν να βασίζονται στην σταθερή διασφάλιση ποιότητας σε κάθε ακίνητο που διαμένουν που συνεργάζεται με την TravelStaytion. Το portfolio της TravelStaytion αποτελείται από μια επιμελημένη συλλογή από μοναδικές κατοικίες σε περισσότερα από 700 σημεία σε όλο τον κόσμο. Το βασικό στοιχείο για την επιλογή των ακινήτων αυτών είναι να λειτουργούν σύμφωνα με καθορισμένες κατευθυντήριες γραμμές υψηλών υπηρεσιών και πρότυπα ποιότητας.
Η Enorme Hotels & Villas ιδρύθηκε το 2016 και ειδικεύεται στην διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τουριστικό κλάδο. Η εταιρεία σήμερα παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη, καθώς έχει δημιουργήσει με επιτυχία μοναδικά ξενοδοχειακά concept και ένα μοναδικό πλαίσιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης για 9 διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη, εντάσσοντας στο portfolio της μια συλλογή από ξενοδοχεία 4* & 5* καθώς και μια ποιοτική συλλογή από βίλες. Η φιλοσοφία της Enorme Hotels & Villas, βασίζεται στην αφοσίωση, στην λεπτομέρεια, στον επαγγελματισμό και στην αειφόρο ανάπτυξη.
Όπως δήλωσε ο Ιάσονας Αναστασίνης, CEO της Travelstaytion « Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη συνεργασία μας με την Enorme Hotels & Villas γιατί πλέον μπορούμε μαζί να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη, ολιστική εμπειρία στην περιοχή της Κρήτης τόσο στον επαγγελματία ιδιοκτήτη όσο και στον ταξιδιώτη. Η τοπική υποστήριξη τόσο των συνεργαζόμενων ιδιοκτητών όσο και των ταξιδιωτών της εταιρίας αποτελεί βασικό πυλώνα της εταιρίας και λόγος της επιλογής της Enorme Hotels & Villas η οποία έχει βαθιά γνώση της αγοράς, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας τόσο σε ιδιοκτήτες και κατασκευαστές ακινήτων αλλά και στο διεθνές clientele ταξιδιωτών»

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments