Καθώς τα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο έχουν μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού, η LG Electronics ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη νοτιοκορεατική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Josun Hotels & Resorts Co., προκειμένου να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν ρομπότ τύπου cart προσαρμοσμένα για χρήση σε ξενοδοχεία.
Η LG θα αξιοποιήσει το “CLOi CarryBot” για τη δημιουργία ρομπότ για διάφορες ξενοδοχειακές υπηρεσίες, όπως ο καθαρισμός δωματίων και η μεταφορά αντικειμένων. Με την εν λόγω εφαρμογή σηματοδοτείται η πρώτη φορά που το CarryBot, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως σε κέντρα logistics (φώτο), θα προσαρμοστεί για ξενοδοχειακές λειτουργίες. Η υλοποίηση της πρωτοβουλίας θα ξεκινήσει στο The Westin Josun Seoul και στη συνέχεια θα προστεθούν και άλλα ξενοδοχεία.
Σύμφωνα με τις δυο εταιρείες, χρησιμοποιώντας το CarryBot, τα ξενοδοχεία μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα τους αναθέτοντας τις εργασίες μεταφοράς, επιτρέποντας έτσι στο προσωπικό να επικεντρωθεί στην εξυπηρέτηση των πελατών.
Θυμίζουμε πως σε ξενοδοχεία της Άπω Ανατολής ήδη χρησιμοποιούνται ρομπότ ως ένα είδος σερβιτόρων ακόμη και ως ρεσεψιονίστ.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments