Με βαθιά συγκίνηση και οδύνη η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης αποχαιρετάει τον Επίτιμο Πρόεδρο της Βασίλειο Μπρόβα, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ABC και έναν από τους πιο δυναμικούς επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής οικογένειάς της.
Ο Βασίλειος Μπρόβας υπήρξε επί σειρά ετών ενεργό και δραστήριο μέλος της Ε.Ξ.Θ., διετέλεσε δε επί δεκαοκτώ έτη Πρόεδρός της. Ο εκλιπών άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην τουριστική ιστορία της πόλης μας.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, απευθύνουμε το ύστατο χαίρε και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Thessaloniki Convention Bureau…
Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη τον Βασίλειο Μπρόβα, Επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και έναν από τους πρωτεργάτες ίδρυσης του Thessaloniki Convention and Visitors Bureau (TCVB), φορέα που αποτέλεσε και τον πρόδρομο του σημερινού Thessaloniki Convention Bureau. H επαγγελματική του διαδρομή, αφήνει ισχυρό αποτύπωμα προσφοράς στην πόλη μας και ειδικότερα στην ανάδειξη της σημασίας του συνεδριακού τουρισμού.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους τoυ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΟΞ…
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Επιτίμου Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Βασιλείου Μπρόβα, εκλεκτού και αγαπητού μέλους της ξενοδοχειακής μας οικογένειας.
Ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών το θεσμό της ελληνικής φιλοξενίας. Ανήκει στη γενιά των δραστήριων Ελλήνων ξενοδόχων που με τη δουλειά και την αφοσίωσή τους διαμόρφωσαν χαρακτηριστικά γνωρίσματα για την τουριστική ταυτότητα της χώρας μας.
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments