Η Apple Leisure Group (ALG), ο αμερικανικός όμιλος με ηγετική θέση στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό στερέωμα, επεκτείνει την ευρωπαϊκή του παρουσία και πέρα από την Ισπανία. Αναλαμβάνει τη διαχείριση τριών ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ιδιοκτησίας της Hotel Investment Partners (HIP), ιδιοκτήτη 63 ξενοδοχείων στη Νότια Ευρώπη. Με αυτή τη συμφωνία, η Ελλάδα γίνεται η δεύτερη ευρωπαϊκή αγορά για την Apple Leisure Group, η οποία από το 2019 εχει ενσωματώσει 19 ξενοδοχεία στην Ισπανία, τα οποία βρίσκονται στις Βαλεαρίδες και στα Κανάρια νησιά.

Τα τρία ξενοδοχεία στην Κρήτη, την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, θα διευθύνονται από την AMResorts, την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών brand της ALG και βρίσκονται σε προνομιακές παραθαλάσσιες τοποθεσίες. Διαθέτουν συνολικά 845 δωμάτια και θα λειτουργούν υπό την επωνυμία Dreams Resorts & Spas στην Κρήτη και την Κέρκυρα και υπό την επωνυμία Alua Hotels & Resorts στη Ζάκυνθο.

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο της εταιρείας στην Κρήτη, θα ονομάζεται Dreams Crete και θα διαθέτει 357 δωμάτια σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην παραλία του Μάλεμε. Το ξενοδοχείο στην Κέρκυρα (φώτο), που θα ανήκει επίσης στην κατηγορία των πέντε αστέρων, θα ονομάζεται Dreams Corcyra και θα προσφέρει 327 δωμάτια. Τέλος, εκείνο στη Ζάκυνθο, θα ονομάζεται Alua Soul Plagos Beach, θα ανήκει στην κατηγορία τεσσάρων αστέρων και θα διαθέτει 161 δωμάτια.

Τα τρία ξενοδοχεία, τα οποία η HIP θα ανακαινίσει προκειμένου να ανταποκρίνονται στο επίπεδο και τις παροχές της AMResorts, θα λειτουργήσουν υπό τις νέες επωνυμίες τους το καλοκαίρι του 2022. Τα ξενοδοχεία Dreams θα προσφέρουν το αποκλειστικό ξενοδοχειακό πακέτο ‘Unlimited-Luxury’ της ALG, με απεριόριστη πρόσβαση σε gourmet επιλογές φαγητού και υψηλής ποιότητας ποτά, υπηρεσίες υποδοχής και καθημερινά ανανεούμενο mini-bar, καθώς και το Preferred Club. Το Alua Soul Plagos Beach θα προσφέρει τα πακέτα ‘Adults Only’ και ‘All inclusive’, τα οποία περιλαμβάνουν πρωινό, γεύμα και δείπνο καθώς και ποικιλία από ελληνικά και διεθνή ποτά.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments