Στη διάρκεια των 20 χρόνων της, η γαστρονομική πορεία της κουζίνας του Hyatt Regency Thessaloniki παρουσίασε εμβληματικά πιάτα και χάρισε μοναδικές στιγμές σε όσους αναζητούν μια αυθεντική gourmet απόλαυση.
Η πολύχρονη αυτή εμπειρία «γέννησε» την ιδιαίτερα φροντισμένη έκδοση «Culinary Exclusive Story-The 20year edition ». Ένα αντίτυπο αυτού του βιβλίου βρίσκεται ήδη στα χέρια αναγνώστριας μας, καθώς ήταν η νικήτρια διαγωνισμού που κάναμε στα Omorfa Taxidia.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης:
«Τη φιλοσοφία πίσω από τις δημιουργίες των chefs μας και την εμπειρία δύο δεκαετιών προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου, συγκεντρώνοντας με πολλή αγάπη τις συνταγές που ξεχώρισαν, τα πιάτα που αγαπήθηκαν περισσότερο.
Ύστερα από πολύμηνη προετοιμασία, η έκδοση « Culinary Exclusive Story-The 20year edition » είναι έτοιμη!

Ο Executive Chef Απόστολος Αλτάνης, ο Pastry Chef Αλέξανδρος Αλεξίου και οι μπριγάδες τους μοιράζονται τα μυστικά τους και αποκαλύπτουν 20 εκπληκτικά μενού και 60 μοναδικές συνταγές που έγραψαν γαστρονομική ιστορία.
Πώς μπορεί να χωρέσει η εμπειρία και η γευστική εξέλιξη 20 ολόκληρων ετών μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου;
Επιλέξαμε να εστιάσουμε στα «υλικά» και τις «πρώτες ύλες» που συνθέτουν τη βάση πάνω στην οποία δημιουργήθηκαν πολλές από τις αναμνήσεις μας και σημάδεψαν σημαντικές στιγμές της ζωής μας: κάποιο ιδιαίτερο γεύμα, ένα αξέχαστο δείπνο, μία φιλική κουβέντα συνοδεία μεζέδων και καλού κρασιού. Ένα «τραπέζι», στο οποίο είτε ήμασταν οικοδεσπότες, είτε καθίσαμε ως συνδαιτημόνες και φιλοξενούμενοι.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο πλούτος συναισθημάτων που έχει χαραχτεί στις μνήμες μας, με αφορμή μια γαστρονομική εμπειρία- μάλλον, ακριβώς εξαιτίας της…
Το Hyatt Regency Thessaloniki συμπλήρωσε αισίως 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο της φιλοξενίας και των luxury services. Αυτήν την επέτειο θελήσαμε να την μοιραστούμε μαζί σας, καταγράφοντας μερικές από τις πιο ιδιαίτερες μαγειρικές δημιουργίες των chefs μας. Ήταν ακριβώς αυτές οι γαστρονομικές ανατάσεις που έκαναν το Hyatt Regency Thessaloniki σημείο αναφοράς για τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου, διάσημους και λιγότερο διάσημους, ειδήμονες και γευσιγνώστες ή απλά λάτρεις της ποιοτικής κουζίνας, ξένους και Έλληνες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε, να εμπνευστείτε με τη σειρά σας από τις δημιουργίες των κορυφαίων μας chefs και να συνεχίσετε τη συναρπαστική αυτή γαστρονομική κληρονομιά!

Το βιβλίο, προς το παρόν, είναι διαθέσιμο στο Hyatt Regency Thessaloniki επικοινωνήστε μαζί μας στο
τηλέφωνο + 30 2310.401. 431
E: hotel.hrthessaloniki@hyatt.com»
 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments