Η Παπουτσάνης, η ελληνική βιομηχανία σαπώνων και υγρών καλλυντικών και ο μεγαλύτερος προμηθευτής ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης (Hotel Amenities) στην Ελλάδα, συμμετείχε στην Equip Hotel Paris, την διεθνή έκθεση στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις αρχές Νοεμβρίου.
Στο περίπτερο της Παπουτσάνης, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί της παρουσίασαν ιδέες και λύσεις για την παγκόσμια αγορά Hotel Amenities σε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων από διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Παπουτσάνης είχε την ευκαιρία να αναδείξει όλες τις καινοτόμες και βιώσιμες προτάσεις που παρέχει για τον κλάδο Hotel Amenities.
Συμβάλλοντας σε ένα βιώσιμο μέλλον, το χαρτοφυλάκιο Ξενοδοχειακών Προϊόντων της Παπουτσάνης βασίζεται σε πρωτοποριακές ιδέες και καινοτόμες προτάσεις: επαναγεμιζόμενα dispensers, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και σε πολλές περιπτώσεις συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Μέσω των προτάσεων αυτών, η Παπουτσάνης, απευθυνόμενη σε ξενοδοχειακές μονάδες που επιθυμούν να μειώσουν το περιβαλλοντολογικό τους αποτύπωμα, προωθεί τη μείωση της σπατάλης προϊόντος, αλλά και τη μείωση της χρήσης πλαστικού.
Σημειώνεται ότι η Παπουτσάνης συνεχώς αναπτύσσει την εξαγωγική της δραστηριότητα, έχοντας πλέον παρουσία και συνεργασίες με ηγετικές ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως. Αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο το 9μηνο 2022, η κατηγορία Hotel Amenities της Παπουτσάνης σημείωσε αύξηση πωλήσεων κατά 195% σε σχέση με το 2021.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments