Η επενδυτική εταιρεία ακινήτων Everty ανακοίνωσε την απόκτηση και δεύτερου ξενοδοχείου στην Ελλάδα. Πρόκειται για το Iconic Santorini, το πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο, «σκαλισμένο» μέσα στις σπηλιές της μαγικής καλντέρας στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.
Το πολυτελές συγκρότημα αποτελείται από δέκα εννέα (19) υπόσκαφες σουίτες – με ιδιαίτερη αισθητική που συνδυάζουν την μοναδική θέα της Καλντέρας, την αυθεντική εμπειρία και τις σύγχρονες, state of the art εγκαταστάσεις – και υπόσχεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας με προσωπική φροντίδα και πολυτέλεια.
Ο Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty Greece ανέφερε σχετικά με την νέα επενδυτική κίνηση της εταιρείας: «Eίμαστε πολύ υπερήφανοι για την ένταξη του Iconic Santorini στο επενδυτικό μας χαρτοφυλάκιο. Η μοναδική τοποθεσία, τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ενός τόσο σπάνιου, όσο και δυσεύρετου ακινήτου και φυσικά το γεγονός ότι πρόκειται για μια επένδυση υψηλών προδιαγραφών που είναι πλήρως λειτουργική, καθιστούν την συγκεκριμένη επένδυση ως εξαιρετικά επιτυχημένη. Ως Everty Greece βλέπουμε το μέλλον με φιλοδοξία.»
To Iconic Santorini, αποτελεί τη δεύτερη τοποθέτηση της Everty στη χώρα από την αρχή του 2021 με την πρώτη να αφορά στο έργο Petrothalassa Villas στην Ερμιονίδα σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos & Partners και βραβευμένο στο πλαίσιο των German Design Awards.
Οι δύο επενδύσεις εντάσσονται στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας για την τοποθέτηση 100 εκατομμυρίων ευρώ στην εγχώρια αγορά premium γραφείων και στη φιλοξενία, εντός της επόμενης τετραετίας.
Η Everty είναι μέλος τους Ομίλου YNV, ενός κονσόρτιουμ πολυεθνικών ομίλων που επενδύει και δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς παγκοσμίως, από την τεχνολογία και την εκπαίδευση έως την φιλοξενία και το real estate.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments