Η ελληνική κουζίνα και οι παραδοσιακές μας γεύσεις αποτελούν βασική προτεραιότητα για το πεντάστερο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. Έτσι, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες του φετινού καλοκαιριού, φιλοξενεί μια κορυφαία εκπρόσωπο της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, στο εστιατόρια Oceana του Hyatt Regency, τη Γιώτα Κουφαδάκη.
Σε συνεργασία με τον executive chef του Hyatt Απόστολο Αλτάνη, θα μετατρέψουν το Oceana σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, με σκοπό να σας κάνει να αγαπήσετε την Ελληνική παράδοση και τις Ελληνικές γεύσεις του τόπου μας. Στις 27 Ιουλίου, 17 και 31 Αυγουστου,7 και 21 Σεπτεμβρίου είναι οι ημερομηνίες που μπορείτε να απολαύσετε τα εξαιρετικά πιάτα της, στο Hyatt Regency Thessaloniki.
Subscribe
0 Comments