Ένα νέο ξενοδοχείο ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Λήμνο. Πρόκειται για το Grand Patelli που βρίσκεται στη Μύρινα και θα λειτουργεί όλο το χρόνο.
Είναι τεσσάρων αστέρων και αποτελείται από 40 δωμάτια και πέντε σουίτες, το εστιατόριο Kipos, το χώρο διασκέδασης και εκδηλώσεων Nick’s Lounge & Wine Bar, το Roof top pool garden 180º , γυμναστήριο, και το χώρο του Spa που πολύ σύντομα θα είναι ανοικτό για τους πελάτες του και το κοινό του νησιού.
Το Grand Patelli είναι το πρώτο ξενοδοχείο της Οικογένειας Νίκου Γιώκου στην οποία ανήκει και το συγκρότημα 10 δωματίων Νιρβάνα στην παραλία Πλατύ, ενώ το management του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η The Smiley Guest, η πρώτη εταιρεία διαχείρισης καταλυμάτων που ιδρύθηκε στη Λήμνο από την Αγγελική Κυμπρίτου και τον Δημήτρη Νάνο, με σκοπό την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και υπηρεσιών του νησιού.
Τα επίσημα εγκαίνια του Grand Patelli πραγματοποιήθηκαν στις 9 Αυγούστου με πάρτι στο Roof Garden και θέα το ιστορικό Κάστρο της Λήμνου.
Η βραδιά είχε μοναδικές γεύσεις στον μπουφέ που στήθηκε κατά μήκος της πισίνας, ζωντανή μουσική αλλά και DJ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος της Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης, εκπρόσωποι των αρχών, επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού, φίλοι και συνεργάτες της Οικογένειας Γιώκου και της διαχειρίστριας εταιρίας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments