Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Τaxidia

Ο κύριος Γιάννης (Λέμης στο επίθετο) είναι από την Αθήνα αν και οι περισσότεροι φίλοι του βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο η μοίρα του συνδέθηκε με ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου, την Αστυπάλαια.
Βρέθηκε στην Αστυπαλιά (έτσι την αποκαλούν οι ντόπιοι) πριν από 33 χρόνια και την ερωτεύτηκε. Πριν από 21 χρόνια δημιούργησε στην Αστυπάλαια ένα από τα πρώτα καταλύματα υψηλών προδιαγραφών του νησιού, το Studios Kilindra (τεσσάρων κλειδιών). Οκτώ studios σε κυκλαδίτικο στυλ, προικισμένα από την προσωπική αισθητική του ιδιοκτήτη.
Βρίσκεται στη Χώρα της Αστυπάλαιας, στη μαγευτική περιοχή Κυλίνδρα, δυο βήματα από την κέντρο του οικισμού. Το μεράκι και το πάθος του κ. Γιάννη για ζεστή αυθεντική φιλοξενία, αποτυπώνεται σε κάθε ένα από τα οκτώ άνετα studios του συγκροτήματος. Ο ίδιος προσπαθεί να μεταδώσει στους πελάτες του την ηρεμία που τον χαρακτηρίζει. Έτσι όλοι οι επισκέπτες αισθάνονται μέρος μιας μεγάλης παρέας. Το παρεϊστικο κλίμα κυριαρχεί στο πρωινό, στην πισίνα, στο λόμπι, στα εξαιρετικά γεύματα που προσφέρει το κατάλυμα, πάντα με βάση την ντόπια κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα.
Ένα από αυτά που καθηλώνουν τους επισκέπτες είναι η συγκλονιστική ανεμπόδιστη θέα που προσφέρει το συγκρότημα προς το Αιγαίο, μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.
Για αυτά και άλλα πολλά, η βαθμολογία του στη σελίδα της Booking είναι σταθερά κάθε χρόνο πάνω από εννέα, δηλαδή άριστο.
Υπάρχει όμως κάτι ακόμη που κάνει το Studios Kilindra μοναδικό και ιδιαίτερο. Αν και ο κ. Γιάννης σπούδασε οδοντίατρος, η μοίρα είχε άλλη γνώμη για αυτόν, Σήμερα είναι ένας αναγνωρισμένος βελονιστής και στο κατάλυμα λειτουργεί πιστοποιημένο κέντρο βελονισμού, όχι μόνο για τους πελάτες του άλλα και τους ντόπιους, Μια καλή ευκαιρία για όλους να γνωρίσουν αυτή την ιδιαίτερη μέθοδο θεραπείας.
Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας…

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments