Μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια φέρνει κάθε μήνα στο κοινό της Θεσσαλονίκης και στους επισκέπτες του το Hyatt Regency Thessaloniki. Πρόκειται για τη ξεχωριστή συνεργασία γαστρονομίας με το εστιατόριο Estrella, που δρομολογεί το πολυτελές Hyatt Regency που καθιέρωσε το brunch σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη.
Κάθε μήνα guest chefs προσκαλούν σε ένα δυναμικό γαστρονομικό ταξίδι απόλαυσης με live entertainments στους βραβευμένους θεματικούς χώρους του Hyatt Regency Θεσσαλονίκης.
Αέρας από Λονδίνο έρχεται την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο Αμβροσία του Hyatt Regency. Σε αυτό το brunch ο executive chef Απόστολος Αλτάνης , οι Two chefs …Max & Ed του Catalyst Roasters που έρχονται από το Λονδίνο μαζί με την ομάδα του Estrella, ετοιμάζουν το αυθεντικό Sunday Roast, αρνάκι με σάλτσα μέντας, pancakes!
Όλη η εκδήλωση θα συνοδεύεται με βρετανικές μουσικές επιλογές με τη live indie super pop band Ta Toy Boy και από τον Dj και ραδιοφωνικό παραγωγό Στέφανο Τσιτσόπουλο.
Για μια ακόμη φορά το Hyatt Regency Thessaloniki ενσωματώνει με μοναδικό τρόπο στο ξενοδοχειακό περιβάλλον την ελληνική γαστρονομία και σας προσκαλεί να το απολαύσετε.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments