Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη. Την διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, και ειχε τίτλο: “Connect to your Online Business: Connectivity & Digital Marketing Forum”.

Στην κατάμεστη αίθουσα αναπτύχθηκαν επιλεγμένα θέματα στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης της ηλεκτρονικής παρουσίας και αύξησης του online business των ξενοδοχείων της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των ξενοδόχων/ιδιοκτητών καταλυμάτων για τα οφέλη του Connectivity και του Digital Marketing. Αναλυτικά παρουσιάστηκαν: “H διαδικτυακή προβολή των ξενοδοχείων στην εποχή του Metasearch” θέμα που ανέπτυξε η Χαρά Γεωργιάδου, Industry manager της Trivago σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, τα “Digital Trends of Hospitality για το 2017″ με ομιλητή τον Γιάννη Γιαννάτο Online Marketing Professional στην εταιρία Panadvert, αλλά και τα “Πλεονεκτήματα και οφέλη της χρήσης του διαχειριστικού Channel Management” από τον Μάρκο Γιαννησόπουλο Area manager στην Expedia.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν και B2B συναντήσεις μεταξύ ξενοδόχων και των συνεργαζόμενων εταιριών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης ξενοδόχων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Expedia Lodging Partner Services, την Trivago και την Panadvert, ενώ παρόμοια παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί και σε άλλους έντεκα προορισμούς στην Ελλάδα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments