Η εταιρεία SK Hospitality που συνεργάζεται με ξενοδοχεία παρέχοντας υπηρεσίες μάρκετινγκ και πωλήσεων, έλαβε ένα σημαντικό βραβείο.
Στα Greek Hospitality Awards, βραβεύτηκε ως “Best Hotel Sales Representative Company”.
Το βραβείο παρέλαβε η ιδιοκτήτρια της SK Hospitality Σελίν Σπατάρο (φώτο), εκ μέρους όλης της ομάδας που εργάστηκε με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα για την επίτευξη των στόχων της εταιρίας.
Η SK Hospitality, μία από τις πιο δυναμικές εταιρίες πωλήσεων και μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης και μέλος του ΣΕΤΕ, παρέχει υπηρεσίες πωλήσεων και μάρκετινγκ σε επιλεγμένα ξενοδοχεία τύπου Resort. Από το 2017 η SK Hospitality συνεργάζεται με μεγάλα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, της Κέρκυρας και της Κρήτης, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της θέσης τους στην αγορά, στην είσοδό τους σε νέες αγορές, στην αύξηση της πληρότητας κατά την χαμηλή περίοδο και στην αναθεώρηση της τιμολογιακής πολιτικής τους με στόχο την αύξηση του ADR (Average Daily Rate) και του τζίρου.
Η SK Hospitality διαθέτει δική της ομάδα πωλήσεων στην Ελλάδα και στην Αγγλία με εξειδικευμένους συνεργάτες στο Tour Operating, στους σπεσιαλίστες Travel Agents, στις online πωλήσεις, στους γάμους και στα αθλητικά groups” και συμμετέχει σε όλες τις σημαντικές εκθέσεις της Ευρώπης με πλήρη οργανωμένο πρόγραμμα ραντεβού και παρουσιάσεων των ξενοδοχείων της.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments