Πρόκειται για το The Julius, μια πρωτοβουλία της βιεννέζικης οικογένειας Julius Meinl, που έχει συνδέσει το όνομα της με την γαστρονομία. Στόχος της είναι να φέρει επανάσταση στον τομέα της φιλοξενίας, αναπτύσσοντας υπηρεσίες σύμφωνες με τις αναδυόμενες προσδοκίες των πελατών.
Το ξενοδοχείο Julius Prague είναι το πρώτο ξενοδοχείο του νέου μπραντ και θα ανοίξει την 1η Απριλίου. Στεγάζεται σε ένα κτίριο Αρτ Ντεκό και σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από Ιταλούς αρχιτέκτονες. Διαθέτει 168 διαμερίσματα σχεδιασμένα τόσο για σύντομες όσο και για μακροχρόνιες διαμονές, ανάλογα με τις ανάγκες του ταξιδιώτη. Τα διαμερίσματα διαθέτουν σαλόνι και ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και τα περισσότερα έχουν ανοιχτή κουζίνα. Θα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογικά εργαλεία που επιτρέπουν στους επισκέπτες να κάνουν check-in μόνοι τους, καθώς και ανέγγιχτες εισόδους στα δωμάτια. Στην καρδιά του καταλύματος βρίσκεται ένας κήπος με φεγγίτη.
Το The Julius, αν και νέο μπραντ, δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του και ήδη σχεδιάζει να ανοίξει άλλα δύο ξενοδοχεία ίδιου τύπου σε Βελιγράδι και Βουδαπέστη, προορισμούς που έχουν δει τον αριθμό των τουριστών τους να αυξάνεται σημαντικά τα τελευταία χρόνια, όπως και η Πράγα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments