Η Κρήτη έχει πάρα πολλά ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών ωστόσο ελάχιστα από αυτά λειτουργούν κάτω από το όνομα μιας διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας. Από τον επόμενο Απρίλιο (εκτός απροόπτου) θα λειτουργεί στην Κρήτη ένα Hilton. Για την ακρίβεια το πεντάστερο resort Royal Senses Resort Crete που βρίσκεται κοντά στο Ρέθυμνο θα λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της Curio Collection by Hilton που είναι ένα από τα 18 μπραντ που αναπτύσσει παγκοσμίως η γνωστή ξενοδοχειακή εταιρεία.
Το Royal Senses Resort Crete που ήταν έτοιμο να ξεκινήσει στην αρχή της φετινής περιόδου αλλά η πανδημία είχε άλλη γνώμη, θα ανοίξει τον επόμενο Απρίλιο. Θα διαθέτει 179 πολυτελή δωμάτια, και σουίτες. Μεταξύ άλλων, θα έχει δική του παραλία και μαρίνα, πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γήπεδο τένις και ένα υπερσύγχρονο σπα με εσωτερική πισίνα.
Συνολικά σε όλο τον κόσμο λειτουργούν 90 ξενοδοχεία κάτω από το μπραντ Curio Collection by Hilton. Οι πελάτες τους απολαμβάνουν και τα οφέλη του βραβευμένου loyalty προγράμματος επισκεπτών Hilton Honors.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments