Ένα νέο πεντάστερο ξενοδοχείο, το τρίτο από την αρχή της χρονιάς, θα ανοίξει στη Θεσσαλονίκη τον επόμενο μήνα. Πρόκειται για το No 15 Ermou Str Hotel, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην διεύθυνση που περιγράφει το όνομα του, σε κτίριο που πριν στέγαζε γραφεία.
Αυτό προσδιορίζεται ως business hotel με 45 άνετα δωμάτια, μπαρ, εστιατόριο, internet corner, meeting room, γυμναστήριο με σάουνα και χαμάμ.
Ιδιοκτήτης είναι η εταιρεία Enter Hospitality και αυτό είναι το πρώτο της ξενοδοχείο. Ήδη όμως έχει εξασφαλίσει κτίριο στην Αλεξάνδρου Σβώλου το οποίο θα μετατρέψει σε apart hotel με 20 διαμερίσματα ενώ αναζητεί χώρο και για τρίτο ξενοδοχείο.
Όπως προαναφέραμε είναι το τρίτο πεντάστερο ξενοδοχείο που ανοίγει στη Θεσσαλονίκη από την αρχή του χρόνου. Προηγήθηκε τον Ιανουάριο το Onoma Hotel στην οδό Μοναστηρίου και πριν λίγες μέρες το Vanoro Hotel στην οδό Δωδεκανήσου. Άλλα τρία πεντάστερα είναι σε φάση κατασκευής και αναμένονται τον επόμενο χρόνο.
Σταδιακά η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται στην πόλη με τα περισσότερα πεντάστερα ξενοδοχεία (αναλογικά με τον πληθυσμό της) και τις χαμηλότερες τιμές πανευρωπαϊκά.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments