Ένα νέο ξενοδοχείο θα ξεκινήσει την λειτουργία του στη Θεσσαλονίκη περί τα τέλη Απριλίου. Το όνομα του Teight Hotel και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην γωνία των οδών Προξένου Κορομηλά και Μητροπολίτου Ιωσήφ. Πρόκειται για υφιστάμενο κτίριο που ανακαινίσθηκε πλήρως και μεταξύ άλλων στέγαζε παλαιότερα τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.
Το ξενοδοχείο ανήκει σε κοινοπραξία  εταιρειών, ωστόσο τη διαχείριση του θα έχει η Tresor Hospitality, μια εταιρεία που αναπτύσσεται πολύ δυναμικά τα τελευταία χρόνια και διευθύνει ο Πάνος Πανταζόπουλος. Το χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει ξενοδοχεία, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων βρίσκεται στα νησιά του Αιγαίου.
Το Teight Hotel θα βρίσκεται σε γυναίκεια χέρια, καθώς θα το διευθύνει η Ευγενία Χασαπίδου με πλούσια εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο. Θα είναι τεσσάρων αστέρων, ωστόσο τα δωμάτια και οι υπηρεσίες του θα είναι πεντάστερες. Στο ισόγειο του κτιρίου θα λειτουργεί το bar – restaurant Moldee, του γνωστού και από την τηλεόραση σεφ Βασίλη Μουρατίδη.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments