Το Magma Resort στη Σαντορίνη θα λειτουργήσει αυτό το καλοκαίρι ως μέλος της ξενοδοχειακής αλυσίδας The Unbound Collection by Hyatt. Η SWOT Hospitality, ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, θα είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του ξενοδοχείου.
Το Magma Resort Santorini, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο. Βρίσκεται στον Βουρβούλο, ένα χωριό της Σαντορίνης, 3,7 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τα Φηρά. Θα θυμίζει μια παραδοσιακή κυκλαδίτικη κατοικία με μοντέρνα πινελιά και θα είναι σχεδιασμένο να ενσωματώνει το φυσικό περιβάλλον. Θα έχει 59 δωμάτια εκ των οποίων 24 σουίτες. Μεταξύ αυτών των δωματίων, τα 46 θα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και τζακούζι με μοναδική θέα στο Αιγαίο.
Το εστιατόριο θα δίνει προτεραιότητα στα τοπικά προϊόντα και τα φημισμένα κρασιά από τους αμπελώνες για τους οποίους είναι γνωστό το νησί. Θα διαθέτει επίσης κέντρο ευεξίας καθώς και μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 250 ατόμων.
Μόλις ανοίξει, το Magma Resort Santorini θα γίνει το ένατο ξενοδοχείο της The Unbound Collection της Hyatt στην Ευρώπη. Άλλα τρία βρίσκονται στα σκαριά, το Grand Hansa Hotel Helsinki, το La Zambra στη Mijas στην Ισπανία και το Hotel Rhodania Crans Montana στην Ελβετία.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments