Εδώ και καιρό αρκετά ξενοδοχεία έχουν αναπτύξει ηλεκτρονικές εφαρμογές που επιτρέπουν στους πελάτες τους να κάνουν από το κινητό τους, online check-in και check-out χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Και πως ανοίγουν την πόρτα του δωματίου; Με το κινητό τους τηλέφωνο που λειτουργεί και ως κάρτα δωματίου.
Ωστόσο η μεγάλη ισπανική ξενοδοχειακή εταιρεία NH Hotel Group που διαχειρίζεται περίπου 400 ξενοδοχεία σε 30 χώρες, προχωρά ένα βήμα παραπάνω. Σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις το δωμάτιο που θα μείνεις.
Έτσι ελέγχεις απόλυτα την κράτηση και την διαμονή σου χωρίς να έρθεις σε επαφή με την ρεσεψιόν και μάλιστα σε μια εποχή που οι επαφές αποφεύγονται εμμονικά.
Το online check-in, ο ταξιδιώτης μπορεί να το πραγματοποιήσει από 48 έως 12 ώρες πριν την άφιξη του μέσα από μια εφαρμογή στο κινητό που ονομάζεται FASTPASS. Με παρόμοιο τρόπο γίνεται και το check-out. Κλείνει την πόρτα, φεύγει από το ξενοδοχείο και λαμβάνει το τιμολόγιο στο mail του.
Η διαδικασία αυτή είναι διαθέσιμη σε αρκετά ξενοδοχεία της NH Hotel Group και σταδιακά επεκτείνεται σε όλο και περισσότερα.
Δεν αφορά μόνο αυτούς που θέλουν να αποφύγουν τις επαφές αλλά και αυτούς που θέλουν να κερδίσουν χρόνο ή ακόμη τους εθισμένους στις νέες τεχνολογίες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments