Δυο ακόμη βραβεία κέρδισε το πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης Mediterranean Palace στα Tourism Awards 2021, στις κατηγορίες Business Hotel και Facilities Excellence or Innovation.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ξενοδοχείου:
«Οι βραβεύσεις αυτές είναι ακόμη πιο σημαντικές αν αναλογιστεί κανείς ότι έρχονται μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όπου βιώνουμε μια πρωτοφανή κατάσταση, λόγω της πανδημίας, με συνθήκες που μεταβάλλονταν και συνεχίζουν να μεταβάλλονται σε καθημερινή βάση, αλλά και τις εκατοντάδες πραγματικά αξιόλογες συμμετοχές στα φετινά Tourism Awards 2021».

Στο μεταξύ, με την εφαρμογή “Mediterranean Palace Experience”, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί τις πληροφορίες της κράτησής του, έχει την δυνατότητα του Οnline Check-In, παραλείποντας τη διαδικασία αυτή κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο, μπορεί να δημιουργήσει το δικό του “e-key”, το οποίο θα χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της διαμονής του, έχει πρόσβαση σε όλους τους γαστρονομικούς καταλόγους των χώρων εστίασης καθώς και σε γενικές πληροφορίες για τη λειτουργία του ξενοδοχείου.
Επίσης η δημιουργία και εφαρμογή του πρωτοκόλλου υγιεινής “Safety First”, στους χώρους άφιξης, στα δωμάτια, τα εστιατόρια, τις αίθουσες συνεδριάσεων, σε όλα τα λειτουργικά τμήματα, καθώς και στους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους, διασφαλίζει τις πρωτοποριακές πρακτικές που εφαρμόζονται για την υγειονομική προστασία των επισκεπτών και προσφέρει στους επισκέπτες μοναδική αίσθηση ασφάλειας, καθ’ όλη τη διάρκεια διαμονής τους στο ξενοδοχείο.

Πλέον, δίνεται η δυνατότητα διοργάνωσης υβριδικών εκδηλώσεων μέσω του προγράμματος “Adjust your Venue”, δηλαδή η πραγματοποίηση εκδήλωσης με φυσική παρουσία και ταυτόχρονη υποστήριξη διαδικτυακών συνδέσεων με εξαιρετικά υψηλές ιντερνετικές ταχύτητες. Παράλληλα στην ίδια φιλοσοφία, το “Adjust your Office”, προσφέρει την ευκαιρία σε επαγγελματίες να εργαστούν στους χώρους του ξενοδοχείου, ενισχύοντας έτσι την καινοτόμα “Digital Nomad Philosophy”, που φαίνεται να ξεπροβάλλει στη χώρα μας.
Στην φωτογραφία ο Παναγιώτης Ζελελίδης Γενικός Διευθυντής και η Φίλη Ζελελίδου Υπεύθυνη Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας οι οποίοι παρέλαβαν τα βραβεία.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments