Λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία, το Makedonia Palace Hotel αποφάσισε να δωρίσει πλήρως εξοπλισμένες σχολικές τσάντες στα παιδιά του Φάρου του Κόσμου, για τη νέα σχολική χρονιά. Παρασκευή πρωί μέλη από το προσωπικό του ξενοδοχείου πήγαν στις εγκαταστάσεις του Φάρου του Κόσμου για να δώσουν τις τσάντες στα παιδιά. Η εμπειρία όπως την περιέγραψαν ήταν…μάθημα ζωής!
“Με το που φτάσαμε, βγήκε ένα παιδί 10 χρονών τρέχοντας να μας υποδεχτεί. «Καλώς ορίσατε», είπε ο Χρυσοβαλάντης, με ένα πλατύ χαμόγελο και δυο μάτια όλο ευτυχία. «Περάστε μέσα, σαν το σπίτι σας» Μπαίνοντας στην αυλή, μας υποδέχτηκαν μέλη του Φάρου και αμέσως νιώσαμε σαν να μπαίνουμε μέσα στο σπίτι μιας μεγάλης ευτυχισμένης οικογένειας. Δώσαμε τις τσάντες στα παιδιά, τις οποίες άνοιξαν με υπέρμετρη ευτυχία. «Δες, έχει και τετράδια ορθογραφίας!», φώναξε ο ένας. «και κασετίνες γεμάτες μολύβια, γόμες και ξύστρες» είπε ο άλλος. Καθίσαμε στη τραπεζαρία, εκεί όπου μας υποδέχτηκε ο πατέρας Αθηναγόρας, ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη και όνειρα για τα παιδιά του. Όλα τα παιδιά ενηλικιώνονται εκεί εξοπλισμένα με αγάπη, ευγένεια, καλοσύνη και μόρφωση, κάποια καταλήγουν σε πανεπιστήμια ενώ άλλα σε ιδιωτικές σχολές με υποτροφίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πατέρας Αθηναγόρας μεγαλώνει παιδιά με αρχές, έτοιμα να εισέλθουν στη κοινωνία.
Είναι ένας κόσμος τόσο διαφορετικός, γιατί είναι ένας κόσμος γεμάτος αγάπη, καλοσύνη, τάξη και ευγένεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Φάρος του Κόσμου θα μας υποδεχτεί ξανά πολύ σύντομα”

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments