Είκοσι χρόνια έκλεισε το πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης Hyatt Regency. Είκοσι υπέροχα χρόνια γεμάτα επιτυχίες που βελτίωσαν θεαματικά το τουριστικό προϊόν της πόλης.
Το γιορτάζει με την έκδοση ενός πολυτελούς τόμου αφιερωμένου στην γαστρονομία του ξενοδοχείου, ένας τομέας στον οποίο διαπρέπει.
Το βιβλίο με τίτλο «Culinary Exclusive Story The 20-yars Edition» είναι στα ελληνικά και αγγλικά και περιλαμβάνει δεκάδες μοναδικές συνταγές από τον σεφ Απόστολο Αλτάνη, τον pastry chef Αλέξανδρο Αλεξίου και την ομάδα τους.
Ένα αντίτυπο βρίσκεται στα χέρια μας και θα το χαρίσουμε σε έναν από τους αναγνώστες των Όμορφων Ταξιδιών που θα ήθελε να το βάλει στην κουζίνα ή τη βιβλιοθήκη του.
Για να το κερδίσετε δεν έχετε παρά να μας στείλετε φωτογραφίες από κάποιο ταξίδι σας ή την περιοχή που ζείτε. Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στην καθημερινή στήλη ”Φωτογραφίες αναγνωστών…”
Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν όλοι όσοι στείλουν φωτογραφίες από σήμερα Σάββατο μέχρι και την προσεχή Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου. Αν ο νικητής είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης θα πρέπει να έρθει στα γραφεία μας να το παραλάβει. Αν είναι κάτοικος εκτός Θεσσαλονίκης αλλά εντός Ελλάδος, θα του σταλεί με κούριερ με δική μας χρέωση. Αν ζει εκτός Ελλάδος θα αναζητήσουμε τρόπο για να φτάσει στα χέρια του.
Περιμένουμε τις φωτογραφίες στο mail: dortv100@gmail.com

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments