Το Cyprus Revenue Masterclass, μία διοργάνωση της RevitUp.direct, παρακολούθησαν παραπάνω από 120 επαγγελματίες στο Capo Bay Hotel στον Πρωταρά της Κύπρου.
Παραβρέθηκαν σημαντικά πρόσωπα του ξενοδοχειακού κλάδου από μεγάλες επιχειρήσεις της φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων των Cavo Zoe Seaside Hotel, Tsokkos Hotels, Atlantica Hotels, Louis Hotels, Thanos Hotels, Leonardo Hotels, Aphrodite Hills Resort, Kanika Hotels, Lordos Hotels και πολλά άλλα.
Μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων ομιλιών, οι ξενοδόχοι ήρθαν σε επαφή με επίκαιρα insights της αγοράς, με στόχο τη βελτίωση της διαχείρισης εσόδων και την ενίσχυση της κερδοφορίας.
Η εκδήλωση έφερε στο προσκήνιο τις τουριστικές επιχειρήσεις, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι τα ξενοδοχεία οφείλουν και μπορούν να διεκδικήσουν τη θέση που τους αξίζει στον ανταγωνιστικό κλάδο της φιλοξενίας, αποκτώντας διαπραγματευτική ισχύ με τους Tour Operators.
Ομιλητές από διάφορα επαγγελματικά υπόβαθρα μοιράστηκαν την γνώση τους πάνω στη διαχείριση εσόδων, το ψηφιακό μάρκετινγκ και την ανάλυση δεδομένων, όπως επίσης και παρουσίασαν καινοτόμες πλατφόρμες και εργαλεία για τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments