Η Costa Navarino στη Μεσσηνία, η επένδυση που άλλαξε την μοίρα της περιοχής, έλαβε την εξαιρετικά σημαντική διάκριση European Golf Resort of the Year 2017 στα βραβεία που απονεμήθηκαν από τη Διεθνή Ένωση Golf Tour Operators (IAGTO), σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Πάλμα της Ισπανίας.
Για την ανάδειξη του νικητή του βραβείου European Golf Resort of the Year ψήφισαν πάνω από 640 ειδικευμένοι στον γκολφικό τουρισμό Tour Operators, μέλη της IAGTO από 61 χώρες. Η Ένωση ιδρύθηκε το 1997 και αριθμεί 2.516 διαπιστευμένα μέλη από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού – ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ, αεροπορικές εταιρίες κ.α. – σε 96 χώρες.
Τα δύο signature γήπεδα γκολφ 18 οπών της Costa Navarino βρίσκονται σε ένα εκπληκτικό τοπίο, ανάμεσα σε ελαιώνες, με θέα το γαλάζιο του Ιονίου. Και τα δύο έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις ως “Best Newcomers” το 2014 και “Best Service” το 2015 στο πλαίσιο του θεσμού “World of Leading Golf”.
Με εύκολη πρόσβαση και ήπιο κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου (μέσος όρος θερμοκρασίας 25°C), η Costa Navarino αποτελεί ευκαιρία απόδρασης για διακοπές όλες τις εποχές, ενώ εκτός από τα δύο signature γήπεδα γκολφ, προσφέρει μια ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχείων πέντε αστέρων, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino. Διαθέτει επιπλέον, το βραβευμένο Anazoe Spa, spa & κέντρο θαλασσοθεραπείας έκτασης 4.000 τμ, δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για τα παιδιά, όπως επίσης και μια ποικιλία χώρων γαστρονομίας, άθλησης και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments