Περισσότερο λαμπερό και χριστουγεννιάτικο από κάθε άλλη χρονιά, το πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, το Grand Hotel Palace, είναι έτοιμο εδώ και μέρες για την εορταστική περίοδο.
Στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου σαράντα έλατα, ογδόντα χιλιάδες πολύχρωμα λαμπιόνια και τρία αυτοκίνητα αντίκες, δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα και δίνουν λάμψη σε όλη την περιοχή.
Τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς υπόσχονται αξέχαστες στιγμές σε όσους τα επιλέξουν. Εξαιρετικά πιάτα έχουν σχεδιαστεί με ευλάβεια από τον σεφ του ξενοδοχείου Κώστα Κούρο για να απογειώσουν την εμπειρία.
Και για του λόγου το αληθές, η διοίκηση του ξενοδοχείου κάλεσε δημοσιογράφους σε ένα pre Christmas dinner προκειμένου να πάρουν μια πρόγευση της εορταστικής εμπειρίας του Grand Hotel.
Η βραδιά ξεκίνησε με welcome cocktail, και ξενάγηση στην ανακαινισμένη επιβλητική προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου.
Στο εντυπωσιακό Seros Restaurant του Grand Hotel, το δείπνο περιλάμβανε τέσσερα πιάτα, το ένα πιο νόστιμο από τα άλλα, όλα στο πνεύμα των εορτών.
Όλα τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας στα ρεβεγιόν του Grand Hotel Palace, που είναι ανοιχτά όχι μόνο στους πελάτες του ξενοδοχείου αλλά σε όλους, αρκεί να συντρέχουν όλες οι υγειονομικές προϋποθέσεις οι οποίες τηρούνται αυστηρά.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments