Η ακριτική Αλεξανδρούπολη διαθέτει από τις πιο καλές ξενοδοχειακές υποδομές απ’ όλες τις πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας. Δυο από τα καλύτερα της ξενοδοχεία είναι ο πεντάστερος Αστέρας (Astir Alexandroupolis) και το τετράστερο με παροχές πεντάστερου Εγνατία (Grant Hotel Egnatia). Και τα δύο τα διαχειρίζεται η Grecotel και όπως μας είπε ο Απόστολος Κούπας, Assistant General manager των δυο ξενοδοχείων, “η Grecotel από τότε που ήρθε στην Αλεξανδρούπολη, άλλαξε τον ρου της ξενοδοχειακής ιστορίας της πόλης, καθώς ανέβασε ψηλότερα τα ποιοτικά στάνταρ».
Τα δυο ξενοδοχεία βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, στις παρυφές του κέντρου της πόλης και μοιράζονται τους ίδιους κοινόχρηστους χώρους. Καθώς είναι παραθαλάσσια, το καλοκαίρι μοιάζουν περισσότερο με resort φιλοξενώντας κυρίως τουρίστες του ήλιος και θάλασσα, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο εκτός των άλλων φιλοξενούν συνέδρια διαθέτοντας τους ανάλογους συνεδριακούς χώρους.
Τα δωμάτια τους είναι μεγάλα και άνετα, εξοπλισμένα με όλα αυτά που κάνουν την διαμονή ξεχωριστή εμπειρία. Εκείνο όμως που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι το φιλόξενο προσωπικό του που σε κάνει να νιώθεις ιδιαίτερος.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments