Εδώ και λίγες μέρες το πεντάστερο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του στη φημισμένη πολυτελή του ατμόσφαιρα και σε περιβάλλον απόλυτης υγιεινής και ασφάλειας!

Το timing του νέου ξεκινήματος είναι μια εκπληκτική συγκυρία, αφού οι κήποι του Hyatt Regency Thessaloniki, αυτοί που αγκαλιάζουν όλο το ξενοδοχείο, τα εστιατόρια, το γυμναστήριο, το μπαρ και την πισίνα, βρίσκονται στην ωραιότερη εποχή τους και δημιουργούν κυριολεκτικά μια συναρπαστική όαση ευεξίας!

Η επαναλειτουργία του Hyatt Regency Thessaloniki σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, που έχει ταυτιστεί με τα ωραιότερα πάρτι, τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις και με ονειρεμένες γαμήλιες δεξιώσεις στους αίθριους χώρους του και στις αίθουσές του!

Το πνεύμα φιλοξενίας συνδυάζεται με την εφαρμογή των προηγμένων πρωτόκολλων υγιεινής και ασφάλειας, όπως αυτά υπαγορεύονται από την Hyatt, τον Ε.Ο.Δ.Υ και τις επιμέρους κυβερνητικές οδηγίες. Το Hyatt Regency Thessaloniki έχει πιστοποιηθεί με το certificate «Health First» από το Υπουργείο Τουρισμού και το πιστοποιητικό GBAC STAR FACILITY 2021 της Global Biorisk Advisory Council ενώ επιπρόσθετα, η Hyatt ακολουθεί το εξειδικευμένο πρωτόκολλο Global Care and Cleanliness Commitment.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments