Στις 15 Ιουνίου ανοίγει στη Σαντορίνη για την φετινή περίοδο, το ξενοδοχείο Kalestesia Suites, ένα από τα πιο δημοφιλή του νησιού. Βρίσκεται στο Ακρωτήρι, σε ασφαλές και ήσυχο περιβάλλον, με θέα 360 μοίρες προς το Αιγαίο και την Καλντέρα. Διαθέτει 10 σουίτες, όλες υψηλής αισθητικής, εξοπλισμένες με ότι χρειάζεται για άνετες διακοπές. Διαθέτει επίσης εστιατόρια, εξωτερική πισίνα, κέντρο ευεξίας, γυμναστήριο και παιδότοπο.
Το ξενοδοχείο διαχειρίζεται η εταιρεία Via Volta με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στην οποία μετέχει ο Θόδωρος Νούτσιας, ο οποίος για πολλά χρόνια ως τουριστικός πράκτορας ειδικεύεται στα τουριστικά πακέτα για τη Σαντορίνη.
Ωστόσο τη φετινή περίοδο κυριαρχούν τα θέματα της υγειονομικής ασφάλειας.
Όπως αναφέρει στην σχετική του ανακοίνωση:
«Για όλους εμάς στο Kalestesia Suites, τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν είναι το δύσκολο κομμάτι του ανοίγματος μας, καθώς οι εγκαταστάσεις μας ήταν και είναι εναρμονισμένες σε αυτά.
Διαθέτουμε υπαίθρια ρεσεψιόν με απαράμιλλη θέα όπου υποδεχόμασταν και συνεχίζουμε να υποδεχόμαστε τους φιλοξενούμενους μας. Σερβίραμε και θα σερβίρουμε το πρωινό μας σε μπαλκόνι με απέραντη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος (56τ.μ) ενώ το κάθε τραπέζι πρωινού είναι αποκλειστικά ανά δωμάτιο. Ο περιβάλλον χώρος πισίνας & μπαρ διαθέτει 6 σετ ξαπλώστρες με απόσταση 3 μ. μεταξύ τους, ενώ η πισίνα έχει δυνατότητα για ταυτόχρονα χρήση πλέον των 10 φιλοξενούμενων (βάση τ.μ.). Τέλος η πρόσβαση σε όλες σουίτες μας, γίνεται αυτόνομα και χωρίς χρήση κοινόχρηστων χώρων!
Αναφορικά με την διαμονή σας σε καθεμία από τις 10 πολυτελείς μας σουίτες, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε υιοθετήσει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να είναι τόσο ευχάριστη όσο και ασφαλής.
Στόχος μας μέσω εκτός των πολύ ελκυστικών οικονομικών πακέτων που διαθέτουμε, είναι η πολυτέλεια και η θέα από την καλντέρα να γίνουν προσιτά σε όλους.»

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments