Να μια καλή είδηση. Το εμβληματικό πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, το Makedonia Palace, ανοίγει και πάλι στις 20 Απριλίου. Το ξενοδοχείο είχε κλείσει στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη μετά την επιβολή του δεύτερου lockdown.
Όχι δεν εμφανίστηκαν κρατήσεις ούτε ξεκίνησε η τουριστική κίνηση στη Θεσσαλονίκη που παραμένει σε μηδενικά επίπεδα.
Το άνοιγμα των 276 δωμάτιων θα γίνει γιατί προφανώς κρίθηκε από τη διοίκηση πως είναι too much να παραμένει κλειστό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Έτσι ο σκοτεινός αυτός όγκος στην παραλία της Θεσσαλονίκης, θα φωτιστεί και πάλι ανανεώνοντας την ελπίδα πως πλησιάζει το τέλος αυτής της τραγικής κατάστασης που ζούμε.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
«Ήταν η πρώτη φορά από το 1971, που το ξενοδοχείο ορόσημο της Θεσσαλονίκης, έκλεισε τις ιστορικές του πόρτες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, γι΄αυτό και επανερχόμαστε με μία ειδική προσφορά καλωσορίσματος “Welcome Back” θέλοντας να εκφράσουμε στους επισκέπτες μας την εκτίμησή μας. Οι επισκέπτες παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητα μας, για αυτό προσφέρουμε μία ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων ούτως ώστε να παρέχουμε άνεση και ευελιξία στον προγραμματισμό της κάθε διαμονής. Προχωράμε μπροστά με υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, κομψές και ασφαλείς εγκαταστάσεις με κίνητρο την παροχή εξατομικευμένης φιλοξενίας που κάνει την κάθε διαμονή στο Makedonia Palace να ξεχωρίζει».

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments