Αύριο Τρίτη ανοίγει το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το MonAsty, μέλος της διεθνούς αλυσίδας Autograph Collection, ένα μπραντ της Marriott International. Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 45, πίσω από το εμπορικό κέντρο «Πλατεία».
Μετά από πολλά χρόνια, η Θεσσαλονίκη αποκτά ένα ξενοδοχείο που θα λειτουργεί κάτω από ένα διεθνές μπραντ, κάτι πολύ σημαντικό για την πόλη, καθώς τα διεθνή μπραντ έχουν τα δικά τους κανάλια προσέλκυσης πελατών που σε άλλη περίπτωση η Θεσσαλονίκη δεν θα έβλεπε.
To πολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει 100 δωμάτια και σουίτες διαφόρων τύπων, εκ των οποίων 5 με εξωτερικό jacuzzi.
Διαθέτει επίσης τo εστιατόριο Botargo και το all-day gastrobar Samite Lounge στο ισόγειο του ξενοδοχείου, ανοιχτό για τους ενοίκους αλλά και για εξωτερικούς πελάτες, ενώ το καλοκαίρι στο roof top θα λειτουργεί πισίνα και το 360 view bar Ennea.
Για επαγγελματικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, το ξενοδοχείο προσφέρει μια σειρά από επιλογές για private dining, χώρους συνεδρίων, αίθουσες συσκέψεων, ενώ το υπερσύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με φυσικό φως προσφέρει στους επισκέπτες στιγμές ευεξίας.
Το ξενοδοχείο ανήκει στην εταιρεία Μηχανική Περιβάλλοντος Α.Ε., και ο διευθύνων σύμβουλος της Σπύρος Κολοβός δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που με το άνοιγμα του νέου ξενοδοχείου θα συμβάλουμε δυναμικά στον εκσυγχρονισμό της τουριστικής αγοράς της πόλης. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει στους επισκέπτες μια κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας διεθνούς επιπέδου».
Τη διαχείριση του MonAsty ανέλαβε η Swot, μια ελληνική εταιρεία με αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, που διαχειρίζεται πλήθος ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα όπως τα Moxy (και αυτά μπραντ της Marriott) σε Πάτρα και Αθήνα, το Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι και πολλά ακόμη σε Μύκονο, Σαντορίνη και αλλού. «Είμαστε περήφανοι ως επικεφαλής του πρώτου ξενοδοχείου της σειράς Autograph Collection στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός του σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης είναι βέβαιο ότι θα το αναδείξουν σε σημείο αναφοράς στον ξενοδοχειακό χάρτη της πόλης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και ένας εκ των βασικών μετόχων της SWOT Hospitality, Πάνος Κωνσταντινίδης.
Διευθυντής του MonAsty είναι ο Σάκης Πανταζής με πολύ μεγάλη εμπειρία σε ανάλογες θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και σε ξενοδοχεία της Starwood πριν αυτή απορροφηθεί από την Marriott International.
Το MonAsty θα είναι το 6ο ξενοδοχείο της αλυσίδας Autograph Collection στην Ελλάδα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments