Όσοι Έλληνες σκοπεύουν να κάνουν φέτος τις διακοπές τους στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στις δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της χώρας, θα πρέπει να βάλουν γερά το χέρι στην τσέπη. Και αυτό γιατί η μεγάλη ζήτηση από το εξωτερικό, έχει περιορίσει σημαντικά τα διαθέσιμα δωμάτια που προορίζονται για την εσωτερική αγορά και έχει ανεβάσει πάρα πολύ τις τιμές τους. Αναφερόμαστε στις δημοφιλείς περιοχές όπως η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα οι Κυκλάδες και τα νησιά του Ιονίου και κοντά σ΄αυτά και η Αθήνα.
Ήδη τα τουριστικά γραφεία της χώρας που αναζητούν δωμάτια στις συγκεκριμένες περιοχές για να κάνουν πακέτα για το καλοκαίρι, δυσκολεύονται πολύ να βρουν σε λογικές τιμές. Όπως λένε, τα τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα φέτος θα είναι απλησίαστα και σε πολλές περιπτώσεις ακριβότερα από αυτά για προορισμούς του εξωτερικού.
Έτσι λοιπόν η λύση για φθηνότερες διακοπές είναι να προτιμήσουμε άλλους ελληνικούς προορισμούς, λιγότερο δημοφιλείς, που δεν έχουν μπει το στόχαστρο των μεγάλων ξένων tour operators, ούτε έχουν αεροδρόμια με πολλές απευθείας συνδέσεις με την Ευρώπη. Αλλιώς διακοπές στο Παρίσι, θα μας βγει φθηνότερα…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments