Μετά από ένα «μουδιασμένο» αλλά παραγωγικό καλοκαίρι, ο όμιλος ξενοδοχείων Acrotel έδωσε δυναμικό παρών για άλλη μια χρονιά στην Διεθνή έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη.
Με ένα σταντ που κέντρισε τον ενδιαφέρον των επισκεπτών και συνεργατών, υποδέχτηκε τόσο τους hosted buyers & συνεργάτες του, όσο και τους πελάτες, αλλά και το προσωπικό του. Παρά τις δύσκολες εποχές, ο όμιλος στηρίζει έμπρακτα την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που χρόνια ολόκληρα αποτέλεσε σημείο συνάντησης σημαντικών ανθρώπων του τουρισμού όλης της χώρας αλλά και παραγόντων του εξωτερικού.
Επίσης την άνοιξη που πέρασε, ο όμιλος της Acrotel προχώρησε σε δύο νέες επενδυτικές κινήσεις, και μια τρίτη έχει ήδη ξεκινήσει.
Στις αρχές του 2021 προχώρησε σε ριζική ανακαίνιση του παραθαλάσσιου ξενοδοχείου της, ACROTEL LILYANN Boutique ( ex Acrotel Lily Ann Beach ), με στόχο τη δημιουργία των πλέον ιδανικών συνθήκων για μια άνετη και μοντέρνα διαμονή των επισκεπτών του, και την αναβάθμισή του σε Boutique Hotel. Η ανακαίνιση ήταν ολική ( κοινόχρηστοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, πισίνα, δωμάτια και δημιουργία all-day bar restaurant ), και το αποτέλεσμα σίγουρα δικαίωσε τόσο τους εμπνευστές της όσο και τους πελάτες, οι οποίοι έχοντας απολαύσει μια διαμονή υψηλών προδιαγραφών στα κομψά και σύγχρονα δωμάτιά του με θέα το απέραντο γαλάζιο, το ανέδειξαν νικητή των Greek Travel Awards στην κατηγορία Best Greek Boutique Hotel.
Την ίδια περίοδο, ο όμιλος προέβη και στην απόκτηση ενός ακόμα καταλύματος, στον Όρμο Παναγίας στη Σιθωνία Χαλκιδικής, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει την ευρεία γκάμα επιλογών διαμονής που προσφέρει. Πρόκειται για ένα συγκρότημα 12 πολυτελών αυτόνομων κατοικιών με ιδιωτικό πάρκινγκ, κοινόχρηστη πισίνα, και εστιατόριο, μπροστά στην θάλασσα, το ACROTEL PORTO BRAVA LUXURY VILLAS . Ένα ιδιωτικό καταφύγιο χαλάρωσης, στην καρδιά του οικισμού «Όρμος Παναγιάς», με θέα το όμορφο Λαγονήσι και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.
Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας των ξενοδοχειακών του μονάδων στις αρχές Νοέμβρη, ξεκίνησε και το τρίτο εγχείρημα, η αναβάθμιση του Acrotel Lily Ann village, που βρίσκεται στην καρδιά του χωριού της Νικήτης. Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου θα είναι πλήρης, και θα συμπεριλαμβάνει και την ανάπλαση των εξωτερικών χώρων αλλά και των εκτενών κήπων του ξενοδοχείου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments