Αν και γεννήθηκε στην αρχή της πανδημίας, όταν ο τουρισμός κατέρρευσε, η ηλεκτρονική B2B πλατφόρμα Voyago.gr συνεχώς εξελίσσεται και βελτιώνεται. Θυμίζουμε πως είναι ένα δημιούργημα της Σάντυς Πυρετζίδου που αξιοποίησε την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο των τουριστικών γραφείων.
Η συγκεκριμένη καινοτόμα πλατφόρμα, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που κάνει πιο εύκολη τη δουλειά των τουριστικών γραφείων, καθώς μέσα από αυτή μπορούν να αναζητήσουν για τους πελάτες τους τις διαθέσιμες εκδρομές της αγοράς, ή να διοργανώσουν και να διαθέσουν τις εκδρομές τους σε άλλα τουριστικά γραφεία.
Συνδρομητές της Voyago είναι περίπου 500 τουριστικά γραφεία σε όλη τη χώρα, όπου στην πλατφόρμα μπορούν να βρουν τις διαθέσιμες οργανωμένες εκδρομές της αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό, πάνω από 270 τουριστικά λεωφορεία προς ενοικίαση, διαθέσιμους ξεναγούς και αρχηγούς εκδρομών, ενώ σε συνεργασία με το ΙΕΚ Τουρισμού Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού υπάρχουν τα βιογραφικά σπουδαστών και αποφοίτων για πρακτική εξάσκηση ή πρόσληψη.
Πρόσφατα η Σάντυ Πυρετζίδου σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, διοργάνωσε webinar προκειμένου να ενημερώσει τους τουριστικούς πράκτορες, για τις νεότερες βελτίωσες της πλατφόρμας που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές.
Η τελευταία προσθήκη αφορά το συγχρονισμό της πλατφόρμας Voyago με τις ιστοσελίδες των ενδιαφερόμενων τουριστικών γραφείων ώστε τα προγράμματα των εκδρομών τους να ανεβαίνουν αυτόματα στην πλατφόρμα.
Μετά την ενημέρωση ακολούθησε διεξοδική συζήτηση μεταξύ των τουριστικών πρακτόρων από την οποία προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Βύρων Θεολόγης, στον χαιρετισμό του κάλεσε τα τουριστικά γραφεία-μέλη της Ένωσης να στηρίξουν την Voyago καθώς όπως είπε: «μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας πιο εύκολα και μας εξοικονομεί χρόνο και κόπο από τη δουλειά μας».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments