Βαλίτσες για Ρόδο ετοιμάζουν 40 περίπου τουριστικοί πράκτορες της Βόρειας Ελλάδας με τους συνοδούς τους. Είναι αυτοί που θα συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό ταξίδι που διοργανώνει το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Choice Travel, σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και την Aegean.
Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ταξίδι που πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε το 2009, είναι από τα πιο δημοφιλή που γίνονται κάθε χρόνο καθώς περιλαμβάνει γνωριμία με τον προορισμό, τις ανέσεις του πεντάστερου ξενοδοχείου Rodos Palace και το θρυλικό πλέον γλέντι με δημοφιλείς τραγουδιστές. Είναι η ευκαιρία που έχουν ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν μετά από μια έντονη καλοκαιρινή περίοδο.
Το φετινό εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ρόδο είναι ιδιαίτερο καθώς είχε να πραγματοποιηθεί από το 2018 λόγω της πανδημίας. Γι΄αυτό και και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ήδη η Βαγγελιώ Ιωακειμίδου βρίσκεται εδώ και μέρες στη Ρόδο για να φροντίσει κάθε λεπτομέρεια.
Η αναχώρηση είναι το Σάββατο και η επιστροφή τη Δευτέρα με πτήσεις της Aegean που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Ρόδο απευθείας καθημερινά.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments