Το B2B Travel & MICE Event Athens 2023, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 27 και 28 Μαρτίου. Το διοργανώνει για 12η χρονιά η εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand.
Το Β2Β Travel & MICE Event Athens 2023, αποτελεί συνέχεια του B2B Travel & MICE Event Thessaloniki (φώτο), διαγράφοντας μία 12ετή επιτυχημένη πορεία διοργάνωσης.
Για δύο μέρες (27 & 28 Μαρτίου) θα παραστούν στην Αθήνα – καλύπτοντας μόνοι τους τα κόστη των αεροπορικών τους εισιτηρίων – εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων κυρίως από Ευρώπη, προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους ελληνικών τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων για να διερευνήσουν τρόπους συνεργασίας για ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα.
Ήδη έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από : Αυστραλία, Ολλανδία, Αγγλία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Κύπρο, Ιταλία, Βέλγιο και Αρμενία.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε ένα άκρως επαγγελματικό περιβάλλον με προκαθορισμένα ραντεβού των buyers με τους suppliers.
Οι θέσεις συμμετοχής των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων είναι περιορισμένες, προκειμένου να επιτευχθεί ένα άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα των συναντήσεων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments