Στο ξενοδοχείο Electra palace στη Θεσσαλονίκη, η TUI HELLAS, θυγατρική του ευρωπαϊκού τουριστικού κολοσσού, έκανε την ετησία εκδήλωση της. Σ΄ αυτήν βράβευσε ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα τα οποία πληρούν τα δικά της ποιοτικά στάνταρ και διακρίνονται για τις υπηρεσίες που παρέχουν. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από εβδομήντα περίπου ξενοδοχεία.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μιχάλης Μαυρόπουλος, μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως η αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα, φτάνει στο 12% ενώ για περιοχές όπως η Χαλκιδική και η Πελοπόννησος υπερβαίνει το 30%.
Περισσότερα δεν μάθαμε καθώς η TUI περιφρόνησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης. Ούτε ενημέρωσε για την εκδήλωση ούτε τα κάλεσε να παραβρεθούν για να την καλύψουν δημοσιογραφικά. Ακόμη και αυτά που δίνουν μάχες για τον ελληνικό τουρισμό και την προώθηση του.
Δικαίωμα της θα ήταν αν το έκανε για όλους. Ωστόσο κάνοντας επίδειξη αθηνοκεντρισμού, κάλεσε μόνο μια εφημερίδα της Αθήνας. Δυστυχώς κάποιες μεγάλες εταιρείες, δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν κατώτερες των περιστάσεων… Κρίμα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments