Μεθαύριο Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 10πμ στο ξενοδοχείο Nikopolis, το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Herodotus Tours, διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης, σχετικά με τον σχολικό τουρισμό. Ο σκοπός της είναι η πληροφόρηση για ένα κομμάτι που το συγκεκριμένο γραφείο γνωρίζει πολύ καλά καθώς ασχολείται εδώ και 25 χρόνια.
Η ομάδα του σχολικού τμήματος του Herodotus Tours, προσκαλεί για πρώτη φορά την εκπαιδευτική κοινότητα, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα από τους ειδικούς του σχολικού τουρισμού, να παρευρεθούν σε μία εκδήλωση που θα ενημερώσει για προορισμούς και διοργάνωση εκδρομών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η παρουσίαση της νέας καινοτόμας πλατφόρμας που θα απλουστεύσει όλες τις διαδικασίες για την κράτηση και την εξυπηρέτησης των πελατών.
Τέλος, από την εκδήλωση δεν θα λείψουν δώρα, εκπτώσεις και κληρώσεις για ταξίδια τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν οι παρευρισκόμενοι.

Info…

Για τη μεταφορά στο ξενοδοχείο Nikopolis, το Herodotus Tours έχει προνοήσει ορίζοντας σημεία από όπου θα παραλάβει και θα επιστρέψει με λεωφορεία  όσους επιθυμούν.
Δυτικά: Σκλαβενίτης Ευκαρπίας (09:00 π.μ.)
Kέντρο: Λευκός Πύργος (09:00 π.μ.)
Aνατολικά: Σκλαβενίτης Εμπορικού Κέντρου Μακεδονία (09:15 π.μ.)

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments