Πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης ανεξάρτητων τουριστικών πρακτόρων της Βρετανίας AITO 2023 Overseas Conference. Οι Βρετανοί τουριστικοί πράκτορές εκτός των άλλων, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Θεσσαλονίκη ως τουριστικό προορισμό και τι μπορεί να προσφέρει η πόλη ως city break προορισμός.
Την οργάνωση του συνεδρίου επιμελήθηκε το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Business Travel, το οποίο ανέλαβε με προσήλωση και επαγγελματισμό την διεξαγωγή του, ενσωματώνοντας και υλοποιώντας κάθε λεπτομέρεια με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των 120 συνέδρων και των 20 προσκεκλημένων ομιλητών που συμμετείχαν.
Όπως αναφέρει στη σχετική του ανακοίνωση:
«Το Grand Hotel Palace αποτέλεσε το ιδανικό περιβάλλον για τη διαμονή τους, καθώς και τη διεξαγωγή των εργασιών του συνεδρίου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το επιτυχημένο Welcome Dinner στο Ολυμπιακό Μουσείο, παρουσία των συνέδρων και επίτιμων προσκεκλημένων.
Την επόμενη ημέρα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την τοπική κουζίνα σε εξαιρετικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.
Επίσης παρείχαμε μια πλούσια εμπειρία με ξεναγήσεις και 5 μοναδικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του Classic Tour, Food Tour, Bike Tour, Cooking Contest, και Treasure Hunt. Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με το εντυπωσιακό Dinner Gala στο Beach Club Omilos, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments