Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στη μια το μεσημέρι, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα, τα παλαιά στελέχη του τουριστικού γραφείου MANOS, θα συγκεντρωθούν για να τιμήσουν τον πατριάρχη του Ελληνικού Τουρισμού, τον Μάνο Τσατσάκη, που με τις καινοτομίες του άλλαξε το χάρτη και το ύφος του ταξιδιού στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών:
“Ακόμη και σήμερα μετά από 35 χρόνια δημιουργίας και 25 χρόνια αφ’ ότου σταμάτησε να λειτουργεί, τα ταξίδια στην Ελλάδα εξακολουθούν να φέρνουν τη δική του σφραγίδα και τον δικό του πολιτισμό.
Τα στελέχη και οι συνεργάτες κατά ένα πρωτοφανή τρόπο, που δεν απαντάται πουθενά αλλού στον κόσμο, -ανάμεσα σε εργαζομένους στην ίδια εταιρεία-, διατήρησαν ισχυρούς δεσμούς τόσο με το Μάνο Τσατσάκη όσο και μεταξύ τους, σαν να μην σταμάτησε ποτέ η λειτουργία του ΜΑΝΟS ΤRΑVΕL.
Στην εκδήλωση θα προβληθούν φωτογραφίες και ντοκουμέντα από την ιστορία του Ταξιδιωτικού Γραφείου , θα γίνουν βιντεοκλήσεις με στελέχη που βρίσκονται στο εξωτερικό και θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα στο Μάνο, τιμής και Αγάπης Ένεκεν”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments