Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης ως αναθέτουσα αρχή του Ευρωπαϊκού έργου Med Pearls προσκαλεί Τουριστικά Γραφεία καθώς και Εταιρείες Τεχνολογίας και Πληροφορικής να συνοδέψουν την ελληνική αποστολή για την συμμετοχή σε Bridge event και σε Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας στην Αίγυπτο.
Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί 13-15 Νοεμβρίου και σ’ αυτό θα συμμετέχουν κατόπιν επιλογής έξι επιχειρήσεις. Το κόστος των εξόδων μεταφοράς και διαμονής να καλυφθούν από το Med Pearls. Οι επιχείρησης θα συμμετέχουν σε study trips ενίσχυσης του Ήπιου Τουρισμού και σε διεθνή έκθεση τεχνολογίας στο Κάιρο.
Να διευκρινιστεί ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση ακόμη και αν δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση υποβολής σχεδίων επιχορήγησης τουριστικών γραφείων η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ταξίδι στην Αίγυπτο είναι έως 17/10/2021.
Περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.enicbcmed.eu/1st-med-pearls-bridge-event-egypt-bring-together-travel-agencies-and-ict-msmes?fbclid=IwAR2oyAqVeT23L-S7n7fs16kTU5odoj5fkCZT0xu9aPsapSQwsQpnaAhdPeA
Διαφορετικά απευθυνθείτε στο email chrysanthitasiou@gmail.com

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments