Καθώς η πλατφόρμα Voyago εξελίσσεται συνεχώς, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο μια ακόμη διαδικτυακή συνάντηση της δημιουργού της πλατφόρμας Σάντυς Πυρετζίδου, με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων απ’ όλη την Ελλάδα.
Σκοπός της διαδικτυακής συνάντησης ήταν η ενημέρωση σχετικά με τις νέες δυνατότητες της πλατφόρμας και η ανταλλαγή απόψεων.
Θυμίζουμε πως η B2B πλατφόρμα Voyago , η οποία βρίσκεται στον αέρα εδώ και ένα χρόνο, δημιουργήθηκε για να κάνει το έργο των τουριστικών γραφείων πιο εύκολο. Μέσα από αυτή, τα τουριστικά γραφεία μπορούν να ανεβάσουν τις εκδρομές που κάνουν ή να αναζητήσουν εκδρομές για τους πελάτες τους. Επίσης μπορούν να αναζητήσουν ξεναγούς, αρχηγούς εκδρομών και τουριστικά λεωφορεία για τις εκδρομές που διοργανώνουν.
Μέχρι στιγμής πάνω από 300 τουριστικά γραφεία από την Ελλάδα και κάποια από το εξωτερικό, έχουν γραφτεί στην πλατφόρμα και κάνουν χρήση των υπηρεσιών της. Η χρήση της προς το παρόν είναι δωρεάν, ωστόσο υπό κανονικές συνθήκες θα προσφέρεται με μια πολύ μικρή ετήσια συνδρομή.

Τα νέα πεδία και δυνατότητες που προστέθηκαν στην πλατφόρμα είναι:
Εναλλακτικός Τουρισμός, περιπέτεια, οινογνωσία, γευσιγνωσία.
– Ζήτηση Προσφοράς Ναύλωσης Λεωφορείων.
– Ατομικά Ταξίδια.
– Αφετηρίες αναχωρήσεων εκδρομών.
– Τοπική επιχείρηση: rent a car, εστίαση, μουσεία, σκάφη, οινοποιεία, καταστήματα, τοπικά προϊόντα, φάρμες.

Όπως ανέφερε η δημιουργός της πλατφόρμας Σάντυ Πυρετζίδου: “Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε σε μια πλατφόρμα όλα τα τουριστικά γραφεία, τους αρχηγούς, τους ξεναγούς τα τουριστικά λεωφορεία και όλους όσους εμπλέκονται στην διοργάνωση μιας εκδρομής, προκειμένου η αναζήτηση τους να γίνεται εύκολα και να μην σπαταλάμε πολύτιμες εργατοώρες. Θα πρέπει να σταματήσουμε να λειτουργούμε τα τουριστικά γραφεία όπως πριν από 20 χρόνια και να περάσουμε σε ένα πιο σύγχρονο και αποδοτικό τρόπο δουλειάς, και αυτό ακριβώς προσφέρει η Voyago”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments