Στα Χανιά συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ECTAA, αναλύοντας θέματα της ευρωπαϊκής πολιτικής που άπτονται όλων των κρατών – μελών της Ένωσης, αλλά και ζητήματα επικαιρότητας, σχετικά με τις τάσεις της τουριστικής ροής και των οικονομικών αιτημάτων που προέκυψαν από την δυσχερή περίοδο για τον τουρισμό.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος ECTAA Preferred Destination, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, το οποίο για το 2022 τιμά την χώρα μας, προβάλλοντάς την σε όλη την Ευρώπη. Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης συνάντησε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, δηλώνοντας ικανοποιημένος, τόσο από την εξέλιξη του προγράμματος Preferred Destination, όσο και για να αναφέρει ότι οι ετοιμασίες για το ECTAA Bi-Annual Meeting, το οποίο θα φέρει τα μέλη της ECTAA στην Ελλάδα ξανά τον Νοέμβριο, βρίσκεται οργανωτικά στην τελική του ευθεία.Ευχαρίστησε επίσης τις ευρωπαϊκές χώρες που συνέβαλαν καθοριστικά αυτή την θερινή τουριστική περίοδο στην αύξηση της τουριστικής ροής προς την χώρα μας.
Στα Χανιά βρέθηκε με συντονιστικό ρόλο ο Πρόεδρος της FedHATTA και Deputy Director ECTAA Λύσανδρος Τσιλίδης και ο Αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA Μάριος Καμμένος.
Οι σύνεδροι είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν σε δύο πόλεις της Κρήτης, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, με την υποστήριξη αντίστοιχα της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης, και του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ρεθύμνου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments