Ο Όμιλος Beleon, τουριστικό γραφείο που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και ειδικεύεται στον εισερχόμενο τουρισμό, εισέρχεται και στην αγορά της Κύπρου.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία: “Η παρουσία μας στην Κυπριακή ταξιδιωτική αγορά άρχισε πρόσφατα και για την ώρα ήδη μπορούμε να προσφέρουμε διοργάνωση, από το Α ως το Ω, διακοπών σε αυτόν το εκπληκτικό Μεσογειακό προορισμό μέσω της ταξιδιωτικής εταιρείας μας Luxury Travel DMC Cyprus, μέλος του Ομίλου Beleon.

Ανάμεσα σε όλους τους Κυπριακούς προορισμούς έχουμε επιλέξει για εσάς τους καλύτερους: Αγία Νάπα, Πρωταράς, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, Πόλη Χρυσοχούς καθώς και Λευκωσία. Μερικοί από αυτούς μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές κοσμοπολίτικες διακοπές, ενώ άλλοι θα προσελκύσουν τους λάτρεις της ηρεμίας.

Δηλώνοντας την ικανότητα του Beleon να διοργανώνει με άρτιο τρόπο διακοπές σε Κυπριακούς προορισμούς, σίγουρα έχουμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από μια ευρεία επιλογή ξενοδοχείων. Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι μεταξύ των υπηρεσιών μας θα βρείτε χωρίς αμφιβολία όλα όσα χρειάζεστε, ώστε να έχετε πραγματικά πολύχρωμες, ζωντανές, άνετες και απλά τέλειες διακοπές στην Κύπρο.

Για εκείνους, που ψάχνουν για μεταφορές μέσω εδάφους με εξαιρετικά μέσα μεταφοράς, μπορούμε να προτείνουμε τριθέσια σεντάν πολυτελείας και άνετα εξαθέσια βανάκια από τις πιο αναγνωρισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, όπως η Mercedes-Benz, ενώ οι γνώστες των υπερπολυτελών διακοπών είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να παραγγείλουν τζετ, ελικόπτερα και τα πιο σύγχρονα γιοτ.

Εκτός από όλα αυτά, είμαστε έτοιμοι να σας διασκεδάσουμε με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδρομών, που καλύπτει την πολιτιστική, ιστορική, γαστρονομική και θρησκευτική κληρονομιά της Κύπρου”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments