Κάποτε ήταν το κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο στη χώρα μας. Μαζί του μπορούσες να ταξιδέψεις παντού με τον καλύτερο τρόπο. Λειτούργησε από το 1965 ως τι 2002 και ένα από τα διαφημιστικά του σλόγκαν, το Μόνος ή Manos, έκανε μεγάλο σουξέ τη δεκαετία του ογδόντα και ενενήντα, και παραμένει ακόμη χαραγμένο στη μνήμη πολλών ανθρώπων καθώς αποτυπώνει επί της ουσίας το ρόλο των τουριστικών γραφείων.
Δεν ήταν μόνο ένα καλό τουριστικό γραφείο, ήταν και ένα μεγάλο σχολείο καθώς ανέδειξε σπουδαία στελέχη που σήμερα έχουν δικά τους τουριστικά γραφεία ή κάνουν καριέρα στο χώρο του τουρισμού.
Όλοι αυτοί δεν ξεχνούν τον ιδρυτή του γραφείου το μεγάλο τους δάσκαλο, τον Μάνο Τσατσάκη, «τον πατριάρχη του ελληνικού τουρισμού» όπως τον αποκαλούν.
Έτσι την μεθεπόμενη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου έχουν οργανώσει εκδήλωση για να τον τιμήσουν, να τον ευχαριστήσουν για όσα πρόσφερε στον οργανωμένο τουρισμό και στους ίδιους, να θυμηθούν τα παλιά…
Η εκδήλωση παρουσία του Μάνου Τσατσάκη, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, (Πανεπιστημίου 52 – Αθήνα) στις 12.30μμ και θα είναι συγκλονιστική.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments