Μια τροπική νύχτα στην Κούβα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδος που θα βρεθούν την προσεχή Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 7μμ στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη.
Το τουριστικό γραφείο Cosmorama Travel που ειδικεύεται στις εκδρομές στην Κούβα σε συνεργασία με την πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα και την διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Melia Horels International Cuba ετοίμασαν μια ωραία εκδήλωση για γνωριμία με τον προορισμό.
Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του προορισμού με την βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στην οποία οι τουριστικοί πράκτορες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν περαιτέρω. Από όλους τους παρευρισκόμενους ένας θα γίνει πιο χαρούμενος καθώς θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Κούβα για δυο άτομα με διαμονή στα Melia Hotels και μετάβαση με τις Τουρκικές Αερογραμμές που είναι εκ των χορηγών.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα χαιρετήσουν ο εκ των ιδιοκτητών του Cosmorama Παναγιώτης Ηλίαδης, η πρέσβειρα της Κούβας στην Ελλάδα Zelmys Maria Doninguez Cortina, o διευθυντής των Τουρκικών Αερογραμμών στη Θεσσαλονίκη Yavuz Akkayanak, η Elizabeth Rivas de la Torre από τα Melia Hotels ενώ την παρουσίαση του προορισμού θα κάνει ο Σταύρος Μπουζάνης που γνωρίζει την Κούβα όσο λίγοι…
Την επόμενη μέρα η εκδήλωση θα επαναληφθεί στην Αθήνα

Πείτε τη γνώμη σας

avatar