Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia

Πάνω από 15 χρόνια το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Choice Travel έχει ως βασικό προορισμό τη Ρόδο. Όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες άτομα, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα, ταξίδεψαν μαζί του στο Νησί των Ιπποτών για διακοπές και περιηγήσεις. Πολλοί από αυτούς ξανά και ξανά.
Το Choice Travel είναι αυτό που έχει κάνει τη Ρόδο τον πιο δημοφιλή προορισμό στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα σε επίπεδο οργανωμένου τουρισμού. Μόνο φέτος πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα την αρχη της χρονιάς ταξίδεψαν μαζί του στη Ρόδο!
Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη που ο Δήμος Ρόδου τίμησε χθες το Choice Travel για την πολύτιμη στήριξη τους στο προορισμό όλα αυτά τα χρόνια.
Την τιμητική πλακέτα έδωσε στην Βαγγελιώ Ιωακειμίδου και την Πόπη Ξυνοπούλου, ιδιοκτήτριες του Choice, ο χαρισματικός αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Ρόδου Κωνσταντίνος Ταρασλιάς.
Η βράβευση έγινε στα πλαίσια του workshop που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου Rodos Palace για την παρουσίαση του προορισμού στους τουριστικούς πράκτορες από τη Βόρεια Ελλάδα που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό ταξίδι που οργάνωσε το Choice Travel σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και την Aegean και βρίσκεται σε εξέλιξη.
Εκτός από τους τουριστικούς πράκτορες στο workshop παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων της Ρόδου.
Αυτό δεν ήταν το μοναδικό βραβείο που έλαβε το Choice Travel στο χθεσινό workshop. Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου τίμησε το Choice για την προσφορά του στην ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού της Ρόδου παραδίδοντας στην Βαγγελιώ Ιωακειμίδου και την Πόπη Ξυνοπούλου ένα μνημειώδες τρίτομο έργο με την Παλαιά Διαθήκη.
Σε ένα τρίτο πολύ ιδιαίτερο βραβείο του έλαβε το Choice Travel θα αναφερθούμε σε ξεχωριστή ανάρτηση.
Τιμητική πλακέτα δόθηκε επίσης από τον Δήμο Ρόδου στον Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης Βύρωνα Θεολόγη. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ρόδου και Πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ Αθανάσιος Στάμος που παρέδωσε την τιμητική πλακέτα “στο πρόσωπο σας κ. Πρόεδρε, τιμάμε τους τουριστικούς πράκτορες της Βόρειας Ελλάδας που τόσα χρόνια αγαπάνε στηρίζουν την Ρόδο κάνοντας την νούμερο ένα προορισμό”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments