Η RateHawk.com, ένα B2B σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείων, αεροπορικών εισιτηρίων, transfer και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουριστικού τομέα, γιόρτασε τα έξι χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα.
Ξεκίνησε στη χώρα μας το 2018 και από την αρχή του χρόνου Country Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο ανέλαβε ο Πάνος Φιλαλήθης, με μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.
Η RateHawk.com παρέχει σήμερα στους επαγγελματίες του τουρισμού άνω των 1,7 εκατ. καταλυμάτων, κάτι που κατά 21% υπερβαίνει τους αριθμούς της προηγούμενης χρονιάς. Η πλατφόρμα προμηθεύεται το απόθεμα της περισσότερους από 140 παγκόσμιους προμηθευτές (+17% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά) και από 51 000 απευθείας συμβάσεις ξενοδοχείων (+45% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά).
Στο πρώτο τρίμηνο του έτους, το καθαρό κέρδος κρατήσεων για την περιοχή των Βαλκανίων αυξήθηκε κατά 2,6 φορές σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2021. Στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2022, ο αριθμός των συνεργατών στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 26% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά φτάνοντας περισσότερους από 800, μεταξύ των οποίων γνωστά τουριστικά γραφεία, συνεργάτες API και άλλοι επαγγελματίες. Ο συνολικός αριθμός των συνεργατών της RateHawk αυξήθηκε κατά 42% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και ξεπέρασε τους 27.000 σε 120 χώρες του κόσμου.
Το 2021 η RateHawk λάνσαρε την πρότασή της για πώληση αεροπορικών εισιτηρίων, προσφέροντας εισιτήρια σε περισσότερες από 350 αεροπορικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων πάνω από 150 low-cost αερογραμμές. Η πλατφόρμα επίσης προσφέρει διαδρομές με ανταποκρίσεις σε άνω των 150 χωρών του κόσμου.
Η RateHawk απασχολεί άνω των 90 υπαλλήλων σε όλο τον κόσμο. Οι ομάδες πωλήσεων λειτουργούν σε 30 χώρες σε 120 αγορές σε όλο τον κόσμο. Την παρούσα στιγμή η RateHawk λειτουργεί σε 19 γλώσσες.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments