Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia
Σε ένα απολύτως οικογενειακό περιβάλλον το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Excellent Travel έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε γνωστό πολυτελή χώρο εκδηλώσεων της πόλης.
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Γιώτης Χαραλάμπους και η σύζυγος του Τσαμπίκα, υποδέχθηκαν εκατό περίπου προσκεκλημένους ανάμεσα τους οποίους το προσωπικό της εταιρείας, συνεργάτες και φίλους.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Χαραλάμπους τόνισε πολλές φορές τη λέξη οικογένεια για να περιγράψει τη σχέση ανάμεσα στους 75 εργαζομένους της επιχείρησης.
Όπως μας είπε: “Νιώθω πως αποτελώ μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Της οικογένειας του Excellent Travel. Με τα πάνω μας και τα κάτω μας όπως σε όλες της οικογένειες, ωστόσο στο τέλος της ημέρας όλα καλά και πάντα ένα βηματάκι μπροστά. Το 2024 ήταν μια ακόμη καλή χρονιά για την εταιρεία μας. Ο στόλος ανανεώθηκε και μεγάλωσε ακόμη περισσότερο.”
Το Excellent Travel ειδικεύεται κυρίως στο μεταφορικό έργο με τον στόλο του που αποτελείται από 55 σύγχρονα λεωφορεία και έξι μίνι βαν. “Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι επενδύουμε στην ποιότητα” μας είπε ο κ. Χαραλάμπους. “Προσφέρουμε στους πελάτες μας καινούργια, σύγχρονα, καθαρά λεωφορεία και μίνι βαν, με εξαιρετικούς οδηγούς. Όταν ξεκινήσαμε το Excellent Travel το 2002 στόχος μας ήταν να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Τώρα πρέπει να βάλουμε νέους στόχους”.
Μια ακόμη δραστηριότητα του Excellent Travel είναι οι λιμουζίνες και τα vintage αυτοκίνητα τα οποία ενοικιάζονται για γάμους και άλλες εκδηλώσεις.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο κ. Χαραλάμπους τίμησε με ειδική πλακέτα τον υπάλληλο του Excellent Travel Γιώργο Φιλιππίδη, για την προσφορά του στη συντήρηση των οχημάτων της εταιρείας.
Δυο από τους εργαζόμενους στην εταιρεία έφυγαν από την εκδήλωση πιο χαρούμενοι, καθώς μετά από κλήρωση κέρδισαν ισάριθμα δώρα που πρόσφερε η εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε Πρακτορεύσεις Ασφαλίσεων.













