«Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, είναι ένας ζωντανός δραστήριος Οργανισμός, που ακόμη και σ΄αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε κάνουμε δράσεις και μια από αυτή είναι τα βραβεία Premium Tourism Awards που θεσμοθετούμε από φέτος». Αυτό μεταξύ άλλων είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Βύρων Θεολόγης σε συνέντευξη τύπου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο για την παρουσίαση των Premium Tourism Awards.
«Θα είναι βραβεία που θα έχουν κύρος και αξία, θα γίνουν θεσμός και θα αποκτήσουν μεγάλη προβολή. Επίσης είμαι σίγουρος πως θα δρομολογήσουν συνεργασίες ανάμεσα στους βραβευμένους και τα μέλη μας τουριστικά γραφεία. Απευθυνόμαστε σε παντός είδους τουριστικές φιλοκαινοτόμες επιχειρήσεις με όραμα και σύγχρονο τρόπο λειτουργίας. Που παρέχουν άριστης ποιότητας υπηρεσίες και όχι απαραίτητα τις πιο φθηνές. Θα τους κρίνουν τα μέλη μας, δηλαδή άνθρωποι των τουριστικών γραφείων που ξέρουν τον τουρισμό και ξέρουν να κρίνουν» είπε ο κ. Θεολόγης.
Τα Premium Tourism Awards, η Ένωση τα διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ Respond On Demand, με την οποία έχει μακροχρόνια συνεργασία.
Όπως είπε η κα Αθανασοπούλου της Respond On Demand, «τα βραβεία είναι μια συμβολική κίνηση που ενισχύει την παρουσία της Ένωσης σε δύσκολες εποχές. Απευθυνόμαστε σε παντός είδους τουριστικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα ενώ μελλοντικά θα δεχθούμε συμμετοχές και από το εξωτερικό. Η καταληκτική ημερομηνία για τις υποψηφιότητες είναι η 10η Μαϊού. Κάθε επιχείρηση μπορεί να συμμετέχει σε μέχρι τρείς κατηγορίες. Το κόστος συμμετοχής είναι συμβολικό, δηλαδή 60 ευρώ. Η απονομή θα γίνει διαδικτυακά για τους γνωστούς λόγους».
Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες κατηγορίες για όλων των τύπων τα ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, προορισμούς, εστιατόρια, οινοποιεία κλπ. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη – τουριστικά γραφεία της Ε.Τ.Γ.Μ.Θ.
Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι κάτωθι τουριστικές επιχειρήσεις:
 MAZI TRAVEL & EVENTS
 OUZAS HOTEL (Κατερίνη)
 COSMORAMA
 RHODΟS PALACE
 AVRA BEACH HOTEL (Ρόδος)
 CHOICE TRAVEL
 ΣΕΜΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (Θάσο)
 GREEK TRAVEL PAGES
 Uncharted Escapes
 hellenic homes | ble collection
 HIONA HOLIDAY HOTEL/ PALEKASTRO-SITIA
 Kamares Apartments Σαντορίνη
 GrecianLux
 DION PALACE
 E-Ferries.gr (Polyzas Travel)
 ALPHA MARKETING GREECE
 PEOPLE OF THE WORLD
Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία θα βρείτε ΕΔΩ

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments