Μετά το περιστατικό στην Ιταλία, όπου Έλληνες εκδρομείς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα άλλα μέλη του γκρουπ να καταλήξουν στο νοσοκομείο και άλλα σε ξενοδοχείο καραντίνας, τα τουριστικά γραφεία της χώρας ξεκαθαρίζουν την πολιτική τους σχετικά με τους ανεμβολίαστους εκδρομείς.
Πριν από λίγο το τουριστικό γραφείο Grefis Travel, εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει πως στις εκδρομές του δέχεται μόνο εμβολιασμένους εκδρομείς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Αγαπητοί φίλοι του ταξιδιού, αγαπημένοι ταξιδιώτες του Grefis Travel,
Η εταιρεία μας, από τις 14 Μαΐου 2021, είναι η πρώτη και μοναδική έως σήμερα στον κλάδο, που πήρε υπεύθυνα και συνειδητά την απόφαση να πραγματοποιεί τα οργανωμένα ομαδικά ταξίδια της αποκλειστικά με ταξιδιώτες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενδιαφερόμενη για την υγειονομικά ασφαλή και δίχως καθυστερήσεις εξέλιξη των ταξιδιών. Μπροστά στην υποχρέωση μας να επιστρέψουν όλοι ασφαλείς και ικανοποιημένοι από την απουσία γραφειοκρατικών καθυστερήσεων κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, δεν αναγνωρίσαμε εξ αρχής οποιοδήποτε οικονομικό εμπόδιο, και εν τέλει δικαιωθήκαμε, καθώς δεν σημειώθηκε ούτε ένα κρούσμα κατά τις επιστροφές των 5000 εμβολιασμένων ταξιδιωτών που μας εμπιστεύτηκαν. Η απόφαση αυτή, θα ισχύσει τόσο για τις ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ όσο και για την περίοδο των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2021 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 2022.
Οι πολίτες αλλά και οι επιχειρήσεις οφείλουν εν έτη 2021 να δραστηριοποιούνται με κοινωνική ηθική και να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με γνώμονα το κοινωνικό όφελος, αφήνοντας στην άκρη εγωισμούς και βραχυπρόθεσμα ατομικά οφέλη που διογκώνουν και παρατείνουν τα κοινωνικά προβλήματα.
Εμπιστευόμαστε τους ειδικούς, γιατί η στάση αυτή επιταχύνει την επίλυση των προβλημάτων.
Εμπιστευόμαστε γενικά τον συνάνθρωπο μας, αγαπάμε την αξία της κοινωνικότητας που τόσο στερηθήκαμε 1,5 χρόνο, λατρεύουμε το ταξίδι και την ελευθερία που δημιουργεί,
ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!»

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments